a

SUSȚINE

s

fii parte din poveste.

România este a mea, a ta, a copiilor și a nepoților noștri. România e plină de oameni frumoși, de povești știute și neștiute, iar România Povestește - tu ești România, fii parte din poveste.

s

nu lăsa frumosul să moară.

Acest proiect a luat naştere din dorinţa şi pasiune pentru frumos. Pornind de la 0, ne-am încăpăţânat să trecem peste ape şi munţi, să găsim povesti uitate, să punem reflectorul pe oamenii frumoşi, care uită să iasă din umbră, căci modestia încă e de apreciat şi greu de găsit. Suntem tineri, curioşi şi vedem lumea în culori, chiar şi când griul pare a fi predominant. Frumuseţea stă în locuri, în oameni şi în istoria ce ne-a adus astăzi unde suntem. Trebuie să fim recunoscători şi să povestim. Nu lasa frumosul să moară!

s

susține acest proiect.

Susţine acest proiect şi fii parte din poveste. Oricât de mic consideri că e ajutorul tău pentru noi contează enorm, pentru că astfel povestea continuă. Susţine acest proiect şi fii parte membru povestitor. România te iubeşte, iubeşte-o şi tu pe ea

„Viitorul este suma paşilor pe care îi faci, inclusiv a celor mici, ignoraţi sau luaţi în râs.”

Henri Coandă academician și inginer aeronautic român

„O furnică nu poate răsturna un munte, dar îl poate muta din loc încet, bucăţică cu bucăţică.”

Marin Preda scriitor

„România este patria noastră și a tuturor românilor. E România celor de demult și a celor de mai apoi. E patria celor dispăruți și a celor ce va să vie”

Barbu Ștefănescu Delavrancea scriitor

VIRAMENT BANCAR

DONEAZĂ PRIN CONT BANCAR:

Ideal Picture SRL
CONT RON:
RO71BTRLRONCRT0539893201
Banca Transilvania – Pașcani

PAY PALL sau CARD

DONEAZĂ PRIN PAY PALL sau CARD


Povestește România vă va arăta oameni, destine, întâmplări, locuri, case, suflete, așezări, chipuri și zâmbete pentru care povestea vieții lor a început aici: în România
Povestește România este a ta, a mea si a copiilor nostri fata de care avem datoria morală de a le arăta că Romania povestește dintotdeauna și va povesti pe vecie.